Prijslijst

1000 Behandeling fysiotherapie

1200 Behandeling manuele therapie

1600 Behandeling bekkentherapie

1500 Behandeling oedeemtherapie

x

Toeslag voor huisbezoek

Toeslag voor bezoek aan instelling / verpleeghuis 

x

1864 Intake en onderzoek na screening

1865 Intake en onderzoek na screening aan huis

1870 Intake en onderzoek na verwijzing huisarts / specialist

x

1400 Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek (op medische indicatie)

1700 Lange zitting

Telefonische zitting

x

Eenvoudige korte rapporten

Uitgebreide rapporten

€ 40,50

€ 54,00

€ 54,00

€ 54,00

x

€ 10,00

€ 10,00

x

€ 54,00

€ 64,00

€ 54,00

x

€ 54,00

€ 54,00

€ 12,50

x

€ 55,00

€ 65,00

 
Slot & Keerssemeeckers heeft contracten met alle verzekeraars. Indien u aanvullend verzekerd bent zullen uw behandelingen digitaal bij uw verzekeraar worden ingediend. In het geval dat uw verzekering niet meer toereikend is of dat u niet (aanvullend) verzekerd bent, zullen de behandelingen rechtstreeks bij u worden gedeclareerd. Wij maken hierbij gebruik van de diensten van Infomedics (voorheen Famed).  Wij werken dan met bovenstaande tarieven (2023). 
U ontvangt de nota van Infomedics!

Waarom ontvang ik een nota van Infomedics?
Wij houden ons graag uitsluitend bezig met kwalitatief hoogwaardige zorg op maat.  Wij zorgen liever voor u dan dat wij veel tijd besteden aan de financiële administratie. Daarom hebben wij de verwerking van de nota’s overgedragen aan Infomedics.

Wat betekent dit voor u?
U ontvangt een nota van Infomedics en ziet in één oogopslag hoe de nota is opgebouwd. Als uw zorgverzekeraar een gedeelte vergoedt, dan staat dit duidelijk op de nota. Hoeveel dit is, hangt af van de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering. Het resterende bedrag betaalt u aan Infomedics. Staat er geen vergoeding op uw nota vermeld? Dan betaalt u het hele bedrag aan Infomedics controleert u of u de nota kunt declareren bij uw zorgverzekeraar. Heeft u een vraag over de hoogte van de vergoeding of recht op vergoeding? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.


Betaling van uw nota
U kunt de nota van Infomedics op verschillende manieren betalen, bijvoorbeeld met iDEAL of via een (digitale) bankoverschrijving. Bekijk alle betaalmogelijkheden op www.infomedics.nl Infomedics hanteert een standaard betaaltermijn van 30 dagen. Heeft u net iets meer tijd nodig om de nota te voldoen? Ga naar de website van Infomedics of mail/bel met het Contact Center van Infomedics.


Alles online snel en gemakkelijk regelen
Op www.infomedics.nl kunt u veel zaken rondom de nota zelf regelen. Zo kunt u de nota inzien, de status van uw nota controleren en een adreswijziging doorvoeren. Nota van Famed biedt u overzicht van uw nota’s en gemak bij uw betalingen.   Heeft u vragen over uw ontvangen nota?
Voor vragen over uw nota kunt u terecht op de website. U kunt ook contact opnemen met het Contact Center van Infomedics.       
 
www.infomedics.nl       0900 – 0885 (voor dit informatienummer betaalt u alleen uw gebruikelijke belkosten)       

Privacy
Voor een correcte administratie en facturatie delen wij uw gegevens met Infomedics. Infomedics gaat hier, net als wij, uiterst zorgvuldig mee om. Infomedics is ISO 9001 en NEN 7510 gecertificeerd. Meer informatie over het privacy beleid van Infomedics kunt u vinden op www.infomedics.nl.


 
                                Betalingsvoorwaarden Hieronder vindt u de betalingsvoorwaarden van een nota van Infomedics