Locatie Nunspeet 
Laan 57
8071 JH Nunspeet
tel: 0341-270404 

Locatie Oldebroek:
Zuiderzeestraatweg 101 
8096 BE Oldebroek
tel: 038-3760013

Locatie 1 Wezep:   
"de Brink"
Verlengde Meidoornstr. 9
8091 CG Wezep
tel: 038-3760013
 
Locatie 2 Wezep:   
"de oude school"
Wolthuisweg 1
8091 EB Wezep
tel: 038-3760013

e-mail:
info@skfysio.nl
 
 
famed-logo.jpg
sz18.png
 
     keurmerk_ft.jpg
 
pluspraktijk.png
 
fynon.jpg
 

logo-qualizorg_162.png
 
 


Voor de behandeling van specifieke schouderklachten ( en hun relatie tot nek en arm klachten) is Keerssemeeckers gespecialiseerd in de "NSA methode", en als zodanig geregistreerd in het NSA register.

Het NSA is een onderwijscentrum voor fysiotherapeuten en manueel therapeuten te Groningen. Grondlegger van dit centrum is Dr J.D Stenvers.(www.nsastenvers.nl)

Aan de hand van jarenlang onderzoek op verschillende terreinen op het gebied van de nek -schouder en armklachten heeft het NSA een onderzoeksmethode en behandelmethode ontwikkeld. Het onderzoek is gebeurd in samenwerking met o.a. het Academisch Ziekenhuis te Groningen, T.U te Delft en de Technische Universiteit Twente. De kracht van dit onderzoek lag oa. in het maken en interpreteren van rontgenfilms van de bewegingen van de schouder bij meer dan 5000 patienten.

De basis van de NSA behandelmethode ligt in het herstellen van de normale beweeglijkheid van met name de schouder, schouderblad en nek. Vaak is een dysfunctioneren of een slecht houdings- en/of bewegingspatroon de basis van allerlei gewrichts- of spierklachten in dit gebied.
In het algemeen geldt dat een heleboel klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat (spieren en gewrichten) in het nek -schouder en armgebied behandeld kunnen worden volgens NSA methode. 


De meest voorkomende klachten die op deze manier behandeld kunnen worden zijn:


  • Frozen shoulder (vastzittende schouder);
  • peesontsteking en slijmbeursontsteking bij slecht bewegende schouder en nek;
  • instabiele schouder (schiet uit de kom);
  • overbelastingsklachten van spieren in schouder en arm (RSI).